NOT MY DAY

Det her skete bare ikke..

Og så på sådan en fin solrig fredag. Prøver lige at beskrive situationen.

Forestil jer mig på vej ned af trappen til metroen, alt er godt, og glæder mig til en dag uden skole og en dag på job hvor jeg kan tjene lidt penge. Metroen går om et minut, og alt er perfekt. God tid og alt det der.. Men SÅ. Nej nej nej nej. Føler lige pludselig min taske er lidt halv-våd. Hmm, hvad kan det være for noget? Nårhhh, det bare dét. Der er pool-party i tasken, alle mine ting ligger og svømmer, min vanddunk har valgt at holde uvelkommen pool-komsammen. Søde Iphone ligger og svømmer rundt, og skynder mig at vende taske på hovedet så det danner en kæmpe pøl på metro-gulvet. PANIK. Søde Iphone er død, som i ikke helt død, men det får jeg vidst lavet om på: “nåår, lille iphone, skal jeg prøve at redde dig, ryste ryste, puste puste.. Hov, der døde du vidst”

Det kan jeg ikke arbejde med, så hjem og føntørre den. Det hjalp ikke. Nu har jeg proppet den i en pose med jasmin ris. Tiden går ALT for langsomt. Venter på Apple Store åbner, så jeg kan gå ind med søde stakkels Iphone.

Tror jeg vil se sådan her ud

Hej-F-M-L !

Til jeres information. Selvom jeg har det vilde tudefjæls på sidste billede, græder jeg altså ikke. Men dog- det kunne godt ske jeg kommer til det senere. Jeg er et følsomt menneske

Hvad er det med de Iphones egentlig. Nu har jeg haft den samme Samsung i 3 år, uden så meget som ét problem. Iphones skaber bare dårlig karma. Den første bliver stjålet, og nu det her. SÅ.. Endelig blev kl. 10, nu smutter jeg ud af døren, så jeg kan være den første der springer ind i Apple når de åbner dørene.

Håber i har bedre Iphone-karme end mig :-(

Love C

Reklamer

3 responses to “NOT MY DAY

  1. Æv æv, hvor er det bare uheldigt, jeg håber altså de kan genoplive den igen uden de store problemer!

  2. Jeg tabte min iphone i toilettet i mandags, så jeg var inde at købe en ny i går.. risene reddede desværre min telefon, håber du har mere held med dig!! :)

  3. guapizimo: Håber jeg virkelig også!!!

    Regitze: ÅHHH..håber virkelig.. har sendt den til rep. så venter spændt på om den kan reddes…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s