What A Difference A Day Made

Til forret fik vi nedenstående En speciel oplevelse, især for folk som mig (Cathrine) der nærmest skal betales for at putte oliven eller kapers i munden. Og som prikket over i’et tog det ham ikke mere end 15 minutter at præstere noget som rent faktisk lige har taget topscore over min bedste madoplevelse.

Stegt havtaske med dehydrerede dadeltomater, sicilianske kapers og oliven.


Hovedretten bestod af stegt kalveryg med ratatouille, ristede kantareller og knust kartoffel med mascarpone.

Her er lidt ekstravagant mad-inspiration. Det smagte virkelig skønt. Tak Morten Paaske ;-)

Reklamer

2 responses to “What A Difference A Day Made

  1. uf altså det ser virkelig lækkert ud!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s