Kato Daratso

Her er lidt forskelligt snap fra ugen som jeg snakkede om i går.. Ved godt at billederne ikke ligefrem siger noget om det.. Men vil sige det sådan her.. Tag til Kreta hvis du eeeelsker at skulle betale en halv bondegård for optøende frysepomfritter, frysebroccoli og dåse champignoner. Du elsker at tage til et andet land for at opleve det lokale og den her græske stemning, men KUN bliver mødt af danskere, svenskere og nordmænd! Du ikke kan gå nogen steder, eller sige noget om nogen uden at støde på endnu flere danskerne! Du elsker at få en dårlig betjening og elsker købe ind hos meget slem attitude købmænd ala “jeg-har-fået-nok-af-turister, jeg hverken kigger op eller smiler, kaster bare bonnen ned i posen”  Og så den sidste ting, tag til Kreta hvis du vil se en rotte løbe over vejen lige hvor du bor, og gå ned af gaden mens hver anden bygning er fuldstændig smadret og ligner en losseplads.. hmm

Ej det var lige en lille dårlig stemning der kom her hva.. Men må sige jeg er lidt skuffet over nogle af tingene her. DOG, vil jeg også gerne lige pointere det gode, som jo faktisk også er rigtig relevant!! – vejret har været PERFECT, her er bestemt solgaranti og poolen og udsigten er nu skøn nok, og så har øen nogle okay smukke ruter langs vandet.. Og nårh ja.. Så er deres vindruer herre gode!!

Reklamer

5 responses to “Kato Daratso

 1. Charter ferie i en nøddeskal. Skide irriterende, men Kreta sørger altid for godt vejr som du selv skriver;) Jeg synes det der er mest irriterende, er når nogen har fundet ud af man også selv er dansker, og så gerne vil socialisere og snakke. Ferie!! Ikke “lets make new friends på Kreta”.. Men det måske bare mig, vil helst være i fred og slappe af;)
  Din ferie ser ellers hyggelig nok ud:)
  Fortsat god ferie!:)

 2. JA ! sindssyg enig. Her på hotellet er ALLE danskere, lige når nogle af dem endelig skal rejse og vi slipper for deres konstante snakken til en, kan vi høre nogle andre danskere der lige er checket ind.. Når man rejser væk og tager på ferie er det ikke lige danskere man gider bruge sin tid på.. SÅ det ikke kun dig ;) hehe..Mange tak!
  C

 3. lovely photos & the food looks delish!! xo- karrie
  http://www.hellopretty.net

 4. Åhh hvor har du ret mht. til at man KUN møder danskere, svenskere, nordmænd PLUS hollændere. Jeg var dernede med min kæreste og det var egentlig alt i alt en god tur. Vi boede på et hotel der lå “ude på landet” også var det bare en badeferie med all inclusive. Dette fungerede meget godt, da der næsten ikke var nogle danskere og hotellets restaurant serverede forskellige græske retter hver dag (dog også med mulighed for pasta og andet ikke-så-græsk). Chania by var skuffelse og meget kedelige og mht. shopping.

  Kunne ikke være mere enig!

 5. Helene: hehe ja.. det er altså lidt forfærdeligt. Især fordi jeg slet ikke havde regnet med at skulle gå klods op af dem – når nu man tager på FERIE.. væk .. ;)
  Lyder lækkert med maden, så heldige var vi desværre ikke.. Og ja – chania er SLET intet at råbe vildt hurra for :)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s